uv dezinfekciona lampa

čišćenje bez hemije

Zaboravite na kupovinu, upotrebu i skladištenje opasne i skupe hemije. Ne prljajte ruke. Upalite svetlo i uštedite novac, vreme i zdravlje. 

Lumistic UV germicidna lampa ultravioletnim zracima dezinfikuje i steriliše životni i radni prostor uništavajući viruse, bakterije i druge patogene mikroorganizme dokazanom efikasnošću od 99.9 %.

Efikasanost

99.9%

Delovanje

360°

6.500 RSD

UV Germicidna lampa LD-UVC-001 

6.500 RSD

UV Germicidna lampa LD-UVC-002

7.800 RSD

UV Germicidna lampa LD-UVC-003

USPEŠNA PRIMENA U MALOM BIZNISU

Lumistic dezinfekcione lampe imaju uspešnu primenu u malom biznisu. Naročito gde su higijena i čistoća od vitalne važnosti za posao i u prostorijama sa većim dnevnim protokom ljudi. Lumistic je naročito pogodan za: prodavnice, kuhinje, kioske brze hrane, kafiće, stomatološke ordinacije, ambulante, teretane, frizerske i kozmetičke salone, kao i za agencije i kancelarije.

Kako se koristi

Lumistic germicidnu UV lampu najbolje je postaviti u centralnom delu prostorije, ali može i na drugom mestu jer UV zraci se emituju u krugu od 360 stepeni.

Lumistic UV germicidna lampa je posebno pogodna za dezinfekciju predmeta koji ne trpe čišćenje tečnim i agresivnim supstancama. Tako da ako želite da lako i efikasno dezinfikujete vaš mobilni telefon, ključeve i druge predmete koje svakodnevno koristite, samo ih prilikom korišćenja lampe postavite u neposrednoj blizini.

VREME RADA

Zahvaljujući dodatnoj opremi preporučujemo korišćenje daljinskog upravljača sa tajmerom. Tajmerom se podesi vreme rada prema veličini prostora.

Površina prostorije Vreme rada
Do 10 m2 15 min
Do 20 m2 30 min
Do 40 m2 60 min

Lumistic UV dezinfekcione lampe 

za bezbedan i
čist prostor

UV GERMICIDNA LAMPA LD-UVC

Mere bezbednosti

Napustite prostoriju. Ljudi, životinje i biljke ne smeju biti u prostoriji dok traje dezinfekcija i sterilizacija UV zracima. Po završetku rada lampe obavezno je provetravanje prostorije minimum 15 minuta kako bi se vazduh očistio od ozona.

Struktura proizvoda

uv dezinfekciona lampa

1. Upustvo za montažu i upotrebu

2. Pribor i alat za montažu uređaja

3. Daljinski upravljač sa baterijama

4. kućište lampe sa glavnim prekidačem

5. UV uložak lampe

6. ukrasni štitnik uloška lampe.

Novogodišnji i božićni praznici predstavljaju najlepše momente i simbol su srećne porodice. Lumistic UV dezinfekciona …

patogeni mikroorganizmi

Da li vam je preko glave priča o virusu i strašnim brojkama o kojima čitate …

Razvoj virusa COVID 19 problem je koji nije zaobišao nijednu zemlju na planeti. Kao jedna …

U Srbiji je od 3. marta 2020. pa sve do danas zabeleženo više od 32 …

Raspakivanje - Montaža i UPutstvo za web poručivanje

ABS Plastična lampa – 001 i 002
Pusti video zapis
Metalna lampa – 003
Pusti video zapis
Uputstvo za web poručivanje
Pusti video zapis
Lumistic UV dezinfekcionu lampu su kupili

BESPLATNO PREUZMITE LUMISTIC EBOOK!

UV tehnologija se koristi za uništavanje virusa i dezinfekciju prostora već više od 100 godina.
Saznate sve o borbi UVC zraka protiv patogena iz našeg EBOOK-a.

PITANJA I ODGOVORI

Lumistic lampe su izradjene po najkvalitetnijim svetskim standardima i poštuju sve propisane norme bezbednosti. Uz pravilan rad sa lampom ne može dođi do neželjenih posledica. Još jednom napominjemo da je bezbedan način za aktivaciju lampe onaj kada se niko ne nalazi u prostoriji gde je lampa, već se paljenje vrši uz pomoć daljinskog upravljača i tajmera.

Vreme koliko je potrebno da se jedan prostor steriliše zavisi od veličine samog prostora.
Površina prostorije do 10 m2 – Vreme rada 15 min
Površina prostorije do 20 m2 – Vreme rada 30 min
Površina prostorije do 40 m2 – Vreme rada 60 min

Ljudi su svakodnevno izloženi UV zračenju, ali to ne znači da je dobro biti prisutan u prostoriji gde lampa emituje UV svetlost. Ukoliko se ne pridržavate mera opreza i duže boravite u prostoriji dok radi lampa mogući su crvenilo i svrab na nezaštićenim delovima kože.
Tehnologija UV zraka u vreme aktuelne epidemije stoji na prvoj liniji fronta u borbi protiv Covida-19. Kompletni autobusi su svake noći obasjani mističnom plavom svetlošću, dok roboti koji emituju UV zrake čiste podove bolnica. Banke ih koriste kako bi dezinfikovale novac. Takođe, UV zracima možete se bez problema rešiti uporne i neprijatne buđi. Otvorite cipelarnike i ormare. Stvari za ličnu upotrebu koje se stalno koriste, poput mobilnih telefona, laptopova, naočara, šminke, ključeva, tabakera i slično postavite na radni sto pod direktan uticaj UV zraka.
Da. Lampa je prenosiva i može se koristiti u više prostorija. Važno je pre upotrebe lampe odrediti vreme po površini prostorije kako bi dezinfekcija bila uspešna.
Sve funckije i snaga lampe su iste. Jedina razlike u komponentama i materijalu od kojih je lampa napravljena. Modeli 001 i 002 su od ABS plastike, a 003 ima telo lampe izrađeno od metala.
Da. Besplatna isporuka se vrši na teritoriji cele Srbije.
Lumistic UV Lampe su „user-frendly“ proizvod, lake i bezbedne za korišćenje tako da lampom možete sterilisati i masku za lice.
Ono što važi za ljude, važi i za kućne ljubimce. Dok lampa radi i emituje UV zračenje, zabranjen je boravak životinjama u toj prostoriji.
Da. Ukoliko vam je klima uređaj uključen tako da reciklira vazduh iz prostorije dok lampa emituje zračenje, ozon koji se oslobađa iz lampe će naći put i pročistiti unutrašnjost klima uređaja tako što će neutralisati sve nakupljene patogene.
Ozon iz lampe vam ne moze naškoditi ako se ne nalazite u prostoriji dok lampa radi, nakon završetka rada Lumistic lampe i ulaska u prostoriji poželjno je provetriti 15 minuta.

UŠTEDITE VREME I NOVAC

Zaboravite na kupovinu, upotrebu i skladištenje opasne i skupe hemije. Ne prljajte ruke.
Upalite svetlo i uštedite novac, vreme i zdravlje. 

6.500 RSD

UV Germicidna lampa LD-UVC-001 

6.500 RSD

UV Germicidna lampa LD-UVC-002

7.800 RSD

UV Germicidna lampa LD-UVC-003

Sve funkcije i snaga lampe su iste. Jedina razlika je u komponentama i materijalu od kojih je lampa napravljena. Modeli 001 i 002 su od ABS plastike a 003 ima telo lampe izraĐeno od metala.
Add to cart