O nama

LUMISTIC priča nastaje  kao rezultat  saradnje sa partnerima iz Hong Kong-a u osvit pandemije Kovid-19. Maraton In doo od svog osnivanja 1996. godine, punih 24 godine radi u polju maloprodaje, veleprodaje i uvozno –izvoznih poslova. 

Kreiranje ponude UV lampi se pojavilo kao logičan ishod naših aktivnosti u nabavci zaštitnih sredstava i proizvoda vezanih za prevenciju od virusa.  Namera nam je bila da ponudimo proizvod koji će našim porodicama doneti prihvatljiv, lako dostupan, efikasan i bezbedan proizvod  u žaštiti od virusa i ostalih patogena.  

Na našem tržištu su se do sada nalazilla sredstva za hemijsku zaštitu od patogena koja sa sobom donose  veliki utrošak rada kao i druge rizike od kontaminacije. Neke predmete ili površine jednostavno nije moguće tako dezinfikovati i očistiti. Našli smo rešenje u UV tehnologiji koja je dugo godina isključivo bila primenjivana u industriji hrane kao i u zdravstvenim ustanovama. 

Od sada  tu tehnologiju možete koristiti i u sopstvenom domu. Zahvaljujući LUMISTIC UV lampama čišćenje postaje igrica sa daljinskim upravljačem .

Zanimljivi podaci:

0
Člana tima
0
Zadovoljnih klijenata
0
Godine sa vama

ZAŠTO ODABRATI NAS

Jedinstven proizvod na našem tržištu

Besplatna isporuka

2 godine garancije

Obezbeđeni rezervni delovi

Podrska korisničkog servisa

Dovoljan je jedan klik za Lumistic

Bez znoja, bez udisanja štetnih isparenja hlora, samo jedan klik.

BESPLATNO PREUZMITE LUMISTIC EBOOK!

UV tehnologija se koristi za uništavanje virusa i dezinfekciju prostora već više od 100 godina.
Saznate sve o borbi UVC zraka protiv patogena iz našeg EBOOK-a.

Add to cart