UV Germicidna lampa LD-UVC 002

7 recenzija Napišite recenziju
Price:

7.500,00 RSD (sa PDV)

 

UV Germicidna lampa LD-UVC 002 ultravioletnim zracima dezinfikuje i steriliše životni i radni prostor uništavajući viruse, bakterije i druge patogene mikroorganizme dokazanom efikasnošću od 99.9 %.

Kategorija:

Opis

 

 • UV Germicidna lampa LD-UVC 002
 • Snaga: 38W
 • Voltaža: AC220V
 • Boja: crna
 • Daljinski upravljač: 4 moda – dugme ON/OFF, 15min, 30min, 60 min rada
 • Površina primene (m2) 36-60 m2
 • Sertifikat: CE RoHS
 • Veličina Lampe: 210 * 470 mm
 • Velična kutije : 45 * 33.5 * 9.5 cm
 • Težina lampe: 1 kg

UKLANJA PATOGENE
Ultravioletna svetost uništava i neutrališe mikroorganizme tako što razlaže nukleinske kiseline i raskida njihov DNA lanac, čime im onemogućava vršenje vitalnih ćelijskih funkcija. Lumistic UVC lampa emituje ultraljubičastu svetlost talasne dužine od 254 nano-metra što se odavno dokazalo kao najefikasniji način sterilizacije poguban za patogene mikroorganizme. Mnogobrojni naučni radovi i rezultati višegodišnjih istraživanja naučnika iz celog sveta, jasno ukazuju na efikasnost UV zraka prilikom neutralizacije virusa iz grupe CORONA kao i drugih mikroorganizama i patogena.

GENERIŠE OZON
Lumistic UV germicidna lampa generiše ozon koji se putem vazduha prenosi i do najudaljenijih tačaka u prostoru, čime se postiže dodatna zaštita. Ozon eliminiše neprijatne mirise, prašinu, duvanski dim, štetna organska isparenja, pesticide i razne premaze koji se koriste u industriji nameštaja.Ozon takođe veoma nepovoljno deluje na mikroorganizme. U odnosu na iste koncentracije hlora, ozon je višestruko brži i jači u dezinfekciji. Upravo zbog njegovog prisustva po završetku rada germicidne lampe neophodno je provetravanje prostorije minimum 15 minuta.

DOVOLJAN JE JEDAN KLIK ZA LUMISTIC
Zahvaljujući dodatnoj opremi možete koristiti daljinski upravljač sa tajmerom, koji vam pruža dodatnu bezbednost i komfor. Daljinski upravljač poseduje tajmer pomoću koga imate mogućnost određivanje trajanja dezinfekcije od 15, 30 ili 60 minuta nakon čega se uređaj automatski isključuje. Zbog bezbednosti preporučuje se obavezno korišćenje daljinskog upravljača i tajmera.

MERE BEZBEDNOSTI
Napustite prostoriju. Ljudi, životinje i biljke ne smeju biti u prostoriji dok traje dezinfekcija i sterilizacija UV zracima. Po završetku rada lampe obavezno je provetravanje prostorije minimum 15 minuta kako bi se vazduh očistio od ozona.

RASPAKIVANJE I MONTIRANJE LAMPE

Recenzije naših korisnika

5
7 ocena
1 ⭐
0%
2 ⭐
0%
3 ⭐
0%
4 ⭐
0%
5 ⭐
100%

7 rezenzija za UV Germicidna lampa LD-UVC 002

 1. Micha

  Odlicna lampa, impresivne velicine (puno veca nego sto sam je zamisljao na osnovu fotke). Treba biti strpljiv pa dobro izluftirati ozon nakon koriscenja lampe jer ga ne valja udisati…

 2. Dejan

  Super proizvod. Jednostavan za korišćenje. Odlučio sam se za ovu lampu zbog daljinskog upralvjača i zbog više vremenskih opcija za čišćenje.

 3. Nikola Momčilović

  Lampe su odlične. Uzeli smo ovu crnu od plastike i metalnu. Obe se vizuelno uklapaju za prostor za koji smo ih uzeli 🙂
  I posle čišćenja se definitivno i oseti kako neutrališe i neprijatne mirise.
  Definitivno preporuka!

 4. Tanja (potvrđen vlasnik)

  Prava lampa u pravo vreme…odlična je…za sada samo pozitivno iskustvo…dezinfikujem ceo stan sa njom..prostoriju po prostoriju…i naravno dobro luftiranje. Takodje vodim racuna da odmah napustim prostoriju…veoma sam zadovoljna..pozdrav i hvala

 5. Predrag (potvrđen vlasnik)

  Vrlo jednostavna za upotrebu. Daljinski upravljač je prednost pred sličnim proizvodima. Neophodno je poštovati provetravanje prostora.

 6. Darko (potvrđen vlasnik)

  Lampa je odličnog kvaliteta,lako se sastavlja i još lakše koristi.Sve što treba da uradite je da se držite uputstva za upotrebu.Veoma sam zadovoljan proizvodom.

 7. Milena

  Odlična lampa, sve preporuke.

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *