Zaboravite na kupovinu, upotrebu i skladištenje opasne i skupe hemije. Ne prljajte ruke. Upalite svetlo i uštedite novac, vreme i zdravlje.

Lumistic UV germicidna lampa ultravioletnim zracima dezinfikuje i steriliše životni i radni prostor uništavajući viruse, bakterije i druge patogene mikroorganizme dokazanom efikasnošću od 99.9 %.

Dezinfekcija životnog prostora i radnih površina klasičnim hemijskim sredstvima može biti veoma efikasan način uklanjanja bakterija, virusa i drugih patogena. Međutim postoji sofisticiraniji, efikasniji, brži i bezbedniji način dezinfekcije Lumistic UVC germicidnim lampama. UVC zraci se odavno koriste kao glavni metod sterilizacije u bolnicama, fabrikama vode i hrane i na drugim mestima na kojima su čistoća i higijena od vitalne važnosti jer UVC zraci dokazano neutrališu 99.9% virusa(koronavirusa), bakterija i svih drugih patogenih mikroorganizama.

Razvojem tehnologije u novije vreme proizvode se i UV lampe za široku upotrebu u domaćinstvima i malom biznisu. U vreme epidemije u celom svetu UV zraci stoje na prvoj liniji fronta u borbi protiv Kovida-19. Kompletni autobusi su svake noći obasjani mističnim plavim svetlom, dok roboti koji emituju UV zrake čiste podove bolnica. Banke ih koriste kako bi dezinfikovale novac.

Add to cart