UV Germicidna lampa LD-UVC 003

Napišite recenziju
Price:

7.800,00 RSD (sa PDV)

UV Germicidna lampa LD-UVC 003 ultravioletnim zracima dezinfikuje i steriliše životni i radni prostor uništavajući viruse, bakterije i druge patogene mikroorganizme dokazanom efikasnošću od 99.9 %.

Kategorija:

Opis

 • UV Germicidna lampa LD-UVC 003
 • Snaga: 38W
 • Voltaža: AC220V
 • Materijal: metal
 • Boja: crna
 • Daljinski upravljač: 4 moda – dugme ON/OFF, 15min, 30min, 60 min rada
 • Površina primene (m2) 36-60 m2
 • Sertifikat: CE RoHS
 • Veličina Lampe: 180 * 450 mm
 • Velična kutije : 45 * 30.5 * 10.5 cm
 • Težina lampe: 1.52 kg

UKLANJA PATOGENE
Ultravioletna svetost uništava i neutrališe mikroorganizme tako što razlaže nukleinske kiseline i raskida njihov DNA lanac, čime im onemogućava vršenje vitalnih ćelijskih funkcija. Lumistic UVC lampa emituje ultraljubičastu svetlost talasne dužine od 254 nano-metra što se odavno dokazalo kao najefikasniji način sterilizacije poguban za patogene mikroorganizme. Mnogobrojni naučni radovi i rezultati višegodišnjih istraživanja naučnika iz celog sveta, jasno ukazuju na efikasnost UV zraka prilikom neutralizacije virusa iz grupe CORONA kao i drugih mikroorganizama i patogena.

GENERIŠE OZON
Lumistic UV germicidna lampa generiše ozon koji se putem vazduha prenosi i do najudaljenijih tačaka u prostoru, čime se postiže dodatna zaštita. Ozon eliminiše neprijatne mirise, prašinu, duvanski dim, štetna organska isparenja, pesticide i razne premaze koji se koriste u industriji nameštaja.Ozon takođe veoma nepovoljno deluje na mikroorganizme. U odnosu na iste koncentracije hlora, ozon je višestruko brži i jači u dezinfekciji. Upravo zbog njegovog prisustva po završetku rada germicidne lampe neophodno je provetravanje prostorije minimum 15 minuta.

DOVOLJAN JE JEDAN KLIK ZA LUMISTIC
Zahvaljujući dodatnoj opremi možete koristiti daljinski upravljač sa tajmerom, koji vam pruža dodatnu bezbednost i komfor. Daljinski upravljač poseduje tajmer pomoću koga imate mogućnost određivanje trajanja dezinfekcije od 15, 30 ili 60 minuta nakon čega se uređaj automatski isključuje. Zbog bezbednosti preporučuje se obavezno korišćenje daljinskog upravljača i tajmera.

MERE BEZBEDNOSTI
Napustite prostoriju. Ljudi, životinje i biljke ne smeju biti u prostoriji dok traje dezinfekcija i sterilizacija UV zracima. Po završetku rada lampe obavezno je provetravanje prostorije minimum 15 minuta kako bi se vazduh očistio od ozona.

RASPAKIVANJE I MONTIRANJE LAMPE

Recenzije naših korisnika

4.86
7 ocena
1 ⭐
0%
2 ⭐
0%
3 ⭐
0%
4 ⭐
14.29%
5 ⭐
114.29%

 1. Mimica Stefanović

  Odlična germicidna lampa. Koristim je, kako za sterilizaciju stambenog, tako i radnog prostora. Cena za ovakvu vrstu lampe je takođe veoma povoljna.

 2. Dr Mirjana Bursac Radicevic

  Odlicna lampa, jednostavna za upotrebu, daljinski upravljač gracilan, uvece sterilisemo jednu po jednu ordinaciju, uz obavezno luftiranje posle. Daje nam osecaj sigurnosti.

 3. Bosko (potvrđen vlasnik)

  Sem sto deluje, nakon sklapanja, malo krhko lampa funkcionise (a to je najbitnije).

 4. PedragM

  Lampa radi besprekorno. Koristimo je za ordinacijski prostor. Jako je pogodna jer može lako da se seli iz prostorije u prostoriju. Sve preporuke!

 5. verica

  čista petica 🙂

 6. vladimir

  Odlična lampa! Sve preporuke!

 7. Marko

  Od nedavno koristim lampu u malom proizvodnom pogonu. Zadovoljan sam učinkom lampe.
  Takođe, sve pohvale za ekipu iz Lumistic-a.

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *