Uklanja patogene

Ultravioletna svetost uništava i neutrališe mikroorganizme tako što razlaže nukleinske kiseline i raskida njihov DNA lanac, čime im onemogućava vršenje vitalnih ćelijskih funkcija.
Lumistic UVC lampa emituje ultraljubičastu svetlost talasne dužine od 254 nano-metra što se odavno dokazalo kao najefikasniji način sterilizacije poguban za patogene mikroorganizme. Mnogobrojni naučni radovi i rezultati višegodišnjih istraživanja naučnika iz celog sveta, jasno ukazuju na efikasnost UV zraka prilikom neutralizacije virusa iz grupe CORONA kao i drugih mikroorganizama i patogena.

 
UV GERMICIDNA LAMPA LD-UVC
generise ozon

Generiše ozon

Lumistic lampa generiše ozon koji se putem vazduha prenosi i do najudaljenijih tačaka u prostoru, čime se postiže dodatna zaštita.

Ozon eliminiše neprijatne mirise, prašinu, duvanski dim, štetna organska isparenja, pesticide i razne premaze koji se koriste u industriji nameštaja.Ozon takođe veoma nepovoljno deluje na mikroorganizme. U odnosu na iste koncentracije hlora, ozon je višestruko brži i jači u dezinfekciji.

Upravo zbog njegovog prisustva po završetku rada germicidne lampe neophodno je provetravanje prostorije minimum 15 minuta.

Dovoljan je jedan klik za Lumistic

Zahvaljujući dodatnoj opremi možete koristiti daljinski upravljač sa tajmerom, koji vam pruža dodatnu bezbednost i komfor. Daljinski upravljač poseduje tajmer pomoću koga imate mogućnost određivanje trajanja dezinfekcije od 15, 30 ili 60 minuta nakon čega se uređaj automatski isključuje. Zbog bezbednosti preporučuje se obavezno korišćenje daljinskog upravljača i tajmera.
UV germicidna lampa
Add to cart