UV Germicidna lampa LD-UVC 001

6 recenzija Napišite recenziju
Price:

7.500,00 RSD (sa PDV)

 

UV Germicidna lampa LD-UVC 001 ultravioletnim zracima dezinfikuje i steriliše životni i radni prostor uništavajući viruse, bakterije i druge patogene mikroorganizme dokazanom efikasnošću od 99.9 %.

Kategorija:

Opis

 

 • UV Germicidna lampa LD-UVC 001
 • Snaga: 38W
 • Voltaža: AC220V
 • Boja: bela
 • Daljinski upravljač: 4 moda – dugme ON/OFF, 15min, 30min, 60 min rada
 • Površina primene (m2) 36-60 m2
 • Sertifikat: CE RoHS
 • Veličina Lampe: 210 * 470 mm
 • Veličina kutije : 45 * 33.5 * 9.5 cm
 • Težina lampe: 1 kg

UKLANJA PATOGENE
Ultravioletna svetost uništava i neutrališe mikroorganizme tako što razlaže nukleinske kiseline i raskida njihov DNA lanac, čime im onemogućava vršenje vitalnih ćelijskih funkcija. Lumistic UVC lampa emituje ultraljubičastu svetlost talasne dužine od 254 nano-metra što se odavno dokazalo kao najefikasniji način sterilizacije poguban za patogene mikroorganizme. Mnogobrojni naučni radovi i rezultati višegodišnjih istraživanja naučnika iz celog sveta, jasno ukazuju na efikasnost UV zraka prilikom neutralizacije virusa iz grupe CORONA kao i drugih mikroorganizama i patogena.

GENERIŠE OZON
Lumistic UV germicidna lampa generiše ozon koji se putem vazduha prenosi i do najudaljenijih tačaka u prostoru, čime se postiže dodatna zaštita. Ozon eliminiše neprijatne mirise, prašinu, duvanski dim, štetna organska isparenja, pesticide i razne premaze koji se koriste u industriji nameštaja.Ozon takođe veoma nepovoljno deluje na mikroorganizme. U odnosu na iste koncentracije hlora, ozon je višestruko brži i jači u dezinfekciji. Upravo zbog njegovog prisustva po završetku rada germicidne lampe neophodno je provetravanje prostorije minimum 15 minuta.

DOVOLJAN JE JEDAN KLIK ZA LUMISTIC
Zahvaljujući dodatnoj opremi možete koristiti daljinski upravljač sa tajmerom, koji vam pruža dodatnu bezbednost i komfor. Daljinski upravljač poseduje tajmer pomoću koga imate mogućnost određivanje trajanja dezinfekcije od 15, 30 ili 60 minuta nakon čega se uređaj automatski isključuje. Zbog bezbednosti preporučuje se obavezno korišćenje daljinskog upravljača i tajmera.

MERE BEZBEDNOSTI
Napustite prostoriju. Ljudi, životinje i biljke ne smeju biti u prostoriji dok traje dezinfekcija i sterilizacija UV zracima. Po završetku rada lampe obavezno je provetravanje prostorije minimum 15 minuta kako bi se vazduh očistio od ozona.

RASPAKIVANJE I MONTIRANJE LAMPE

Recenzije naših korisnika

5
6 ocena
1 ⭐
0%
2 ⭐
0%
3 ⭐
0%
4 ⭐
0%
5 ⭐
100%

6 rezenzija za UV Germicidna lampa LD-UVC 001

 1. Ivan (potvrđen vlasnik)

  Odlična lampa, jednostavna za korišćenje… Koristim je često za dezinfekciju prostora u kojem boravim.

 2. Srdjan Mitić (potvrđen vlasnik)

  Profesionalna i odlična lampa .
  Mi u ORL CENTRU MITIĆ u Novom Sadu koristimo 2 lampe
  i utisci su dobri, tako da je mozemo preporuciti i ostalim ordinacijama .

  dr Srdjan Mitić spec ORL
  kliniočki homeopata

 3. Mimica Stefanović (potvrđen vlasnik)

  Odlična germicidna lampa. Koristim je, kako za sterilizaciju stambenog, tako i radnog prostora. Cena za ovakvu vrstu lampe je takođe veoma povoljna.

 4. Branislav Marcetic (potvrđen vlasnik)

  Odlična lampa, cena i usluga.

 5. Aleksandra

  U laboratoriji u kojoj radimo sa bakterijama i virusima striktno moramo voditi računa o sterilnosti prostorija. Za kratko vreme i efikasno dolazimo do takvih uslova za rad. Vaša lampa je opravdala potpuno naša očekivanja.
  Hvala

 6. Sladjana Janković (potvrđen vlasnik)

  Odlična lampa, u potpunosti ispunila moja očekivanja. Koristim je za sterilizaciju prostorija salona za kućne ljubimce, prezadovoljna sam, lampa se uključuje svake večeri, po završenom poslu, i svakog jutra pred početak rada. Moram da napomenem da je i saradnja bila vrlo korektna, od mene najtoplije preporuke.

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *