Napustite prostoriju. Ljudi, životinje i biljke ne smeju biti u prostoriji dok traje dezinfekcija i sterilizacija UV zracima. Po završetku rada lampe obavezno je provetravanje prostorije minimum 15 minuta kako bi se vazduh očistio od ozona.

Ne postoji apsolutno bezbedan način dezinfikovanja prostorija. Čišćenje klasičnom hemijom je itekako opasno i sa zaštitom jer se nalazite u direktnom kontaktu i praktično ste u sendviču između otrovnih hemijskih jedinjenja i patogenih virusa, bakterija i drugih mikroorganizama pri čemu nikad niste sigurni da li ste baš  sve očistili.

Lumistic vam pruža beskontaktno čišćenje sa maksimalnom dezinfekcijom i sterilizacijom.Prethodno navedene mere bezbednosti pri korišćenju UV lampe su vrlo jednostavne, ali i obavezne. Dodajemo da treba izbegavati, ali je moguć kratkotrajan boravak u prostoriji dok radi lampa pri čemu se ne sme direktno gledati u lampu.

Add to cart

BESPLATNO PREUZMITE LUMISTIC EBOOK!

UV tehnologija se koristi za uništavanje virusa i dezinfekciju prostora već više od 100 godina.
Saznajte sve o borbi UVC zraka protiv patogena iz našeg EBOOK-a.

You have successfully subscribed to the newsletter

Dogodila se greška. Molimo Vas probajte ponovo.

Lumistic.rs will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.