Zaboravite na kupovinu, upotrebu i skladištenje opasne i skupe hemije. Ne prljajte ruke. Upalite svetlo i uštedite novac, vreme i zdravlje.

Lumistic UV germicidna lampa ultravioletnim zracima dezinfikuje i steriliše životni i radni prostor uništavajući viruse, bakterije i druge patogene mikroorganizme dokazanom efikasnošću od 99.9 %.

Dezinfekcija životnog prostora i radnih površina klasičnim hemijskim sredstvima može biti veoma efikasan način uklanjanja bakterija, virusa i drugih patogena. Međutim postoji sofisticiraniji, efikasniji, brži i bezbedniji način dezinfekcije Lumistic UVC germicidnim lampama. UVC zraci se odavno koriste kao glavni metod sterilizacije u bolnicama, fabrikama vode i hrane i na drugim mestima na kojima su čistoća i higijena od vitalne važnosti jer UVC zraci dokazano neutrališu 99.9% virusa(koronavirusa), bakterija i svih drugih patogenih mikroorganizama.

Razvojem tehnologije u novije vreme proizvode se i UV lampe za široku upotrebu u domaćinstvima i malom biznisu. U vreme epidemije u celom svetu UV zraci stoje na prvoj liniji fronta u borbi protiv Kovida-19. Kompletni autobusi su svake noći obasjani mističnim plavim svetlom, dok roboti koji emituju UV zrake čiste podove bolnica. Banke ih koriste kako bi dezinfikovale novac.

Add to cart

BESPLATNO PREUZMITE LUMISTIC EBOOK!

UV tehnologija se koristi za uništavanje virusa i dezinfekciju prostora već više od 100 godina.
Saznajte sve o borbi UVC zraka protiv patogena iz našeg EBOOK-a.

You have successfully subscribed to the newsletter

Dogodila se greška. Molimo Vas probajte ponovo.

Lumistic.rs will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.